High Yield Investment Programs eller HYIP:s är program som likt autosurfar betalar dig ett visst antal procent dagligen på dina investerade pengar. Skillnaden är att dessa inte kräver att du gör något åt dem under tiden, som surfar, läser mail eller liknande. Det finns program för både långtidsinvesterningar med några procent dagligen eller de som lovar hög avkastning på så kort tid. De senare får man dock vara försiktig med då de ofta är lurendrejeri, de lovar upp mot flera hundra procents ökning av din investering, vilket vem som helst förstår är väldigt svårt att uppnå.

HYIP strategier På långtids-HYIPs gäller det att snoka fram så mycket information som möjligt om programmet innan man går med. Det är svårt att testa dessa då avkastningen inte kommer förrän efter en ganska lång tid, men hittar man rätt program kan man tjäna rejält på det i längden. 1.25% dagligen ser kanske inte ut att vara så mycket, men med tanke på vad bankerna ger dig är det en rejäl ökning. Självklart finns inte samma säkerhet här som hos banker, programmen kommer och går, det är därför man vill ta fram så mycket information om dessa som möjligt innan man gör sin investering. Mina primära informationskällor är forumen talkgold.com samt moneymakergroup.com. Det är två mycket aktiva forum där det diskuteras nätpengar.

HYIPs som lovar hög avkastning på kort tid dyker upp i mängder dagligen. De ger ofta flera hundra procent på din investering inom loppet av några dagar. Tyvärr är mestadelen av dessa program lurendrejeri, en del betalar enbart ut ett fåtal gånger och några betalar inte ut alls. Trots det kan man tjäna pengar på dessa om man inte gapar efter allt för mycket. Man måste hålla tillbaka suget att lägga in mycket pengar i dessa då risken är att du förlorar alltihop. Vad man istället kan göra är att dela upp sina pengar på flera program och dra sig ur efter runt en-två betalningar, på så sätt minskar du risken att förlora större summor i en smäll.

HYIP:s

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *