Enkla sätt att tjäna pengar på – finns dom? Jag har alltid haft som ett delmål i livet att tjäna mycket pengar och det tror jag att jag inte är direkt ensam om.

Jag har provat ett antal olika metoder, flera av dom slitsamma (bland annat arbetat på ett fartyg utanför Nigeria inom oljenäringen, mkt slitsamt). Jag har även använt mig av börsen och det gör jag fortfarande, vilket är det första av mina nuvarande två “enkla sätt att tjäna pengar”. Börsen var nog det sätt som hittills varit den bästa inkomstkällan. Tyvärr var det var inte tillräckligt för att det skulle kännas tryggt att sluta jobba och det är därför jag ständigt letar efter nya sätt att tjäna pengar på.

Det finns så många historier om folk som blir rika genom affiliate och sökmotoroptimering, eller genom att promota andras produkter på internet (och få provision = enkla pengar?) osv så jag kände mig givetvis tvungen att kolla upp detta närmare.

En metod som många använder sig av är att göra betalda undersökningar online. (Paid Surveys.) I presentationen lovas guld och gröna skogar (i vanlig ordning) men jag tror trots allt att man kan få en hyffsad inkomst genom det. Som extrapengar bara, inte fulltidslön som en del pratar om (om du inte skall sluta ditt ordinare jobb då och sitta med undersökningar HELA dagarna) Där har vi alltså det andra av mina två enkla sätt att tjäna pengar på. Enligt de svenskar som jag pratat med så kan man hinna göra en 20$ undersökning på ca 15min. Håller man den takten så ger det trots allt en fantastiskt bra timpeng för jobbet!

Jag tänkte jag skulle prova detta snart och sedan ge er en fullständig beskrivning/betygsättning på hela metoden. Kanske prova flera liknande program för att jämföra och se vilka som betalar bäst. Hörs snart

Bli rik snabbt? Går det?

En reaktion på “Bli rik snabbt? Går det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *